Termékeink

Harmóniakocka

A kockák levendula virág és himalájai só tartalma fantasztikusan friss és üde levegőt varázsol a helyiségbe. Időnként megnyomogatva, rázogatva az illat frissül. Segít megteremteni a lelki egyensúlyt, oldja a belső feszültségeket.
A levendula illat a hálószobában is jó szolgálatot tesz, illatától könnyebben hajtjuk álomra a fejünket. Ugyanakkor egyszerre stressz oldó és frissítő hatása is van, így munkahelyi stresszre kifejezetten jó gyógymód a levendula illat inhalálása.
A kocka kialakításának köszönhetően sokféle zsebbel ellátott, ami lehetővé teszi írószerek, üzenet cédulák, bármilyen apró dolgok tárolására is. Maga a kocka egy irodai kiegészítőként is funkcionál. Esztétikus megjelenésével a lakás, iroda különleges dísze lehet.
Környezetbarát kialakítású, újrahasznosított farmerből készült. Így mind anyagában, mind töltetében környezetkímélő, és natúr termék. Mérete 10x10x10 cm

Relaxpárna

Újrahasznosított farmer, vászon, pamut alapanyagból, a környezettudatosság megjelenik életed minden területén, így a körülötted lévő tárgyakban is, neveld gyermeked is erre! Kedves aranyos maci, relax kispárna, 20 cm átmérővel, 100% tiszta levendulával töltve, üde tavaszi türkiz színben. Kellemesen illatozik, nyugtat. Stresszoldásra, pihenéshez, lakás dekorálására is barátságos. Huzata mosható, levehető, újrahasznosított, szabászati hulladék nyári gyermek farmer anyagokból készül. Belső töltőpárnája cserélhető, nálam tudod újratöltetni, ha már nagyon elhasználódott. Szeretetet és harmóniát, vidámságot sugároz. Töltsd meg élettel lakásod!

Hajó

Újrahasznosított környezettudatos termék, Saját gárdonyi levendulával töltött vitorláshajónk jelképezi származási helyét is, Velencei-tavi jellegzetesség a kis vitorlás. Újrahasznosított farmerből készül, pici réz horgony dísszel. Zászlaján a Gárdonyi Levendula logóval. Vidám vitorláshajó, ajánlom gyerekes vagy hajós családoknak dekorációnak, hűtőre, mágnestáblára. Promóciós ajándékként is tökéletes, logózható vagy feliratozható is, saját logós zászlóval is kérhető nagyobb tétel esetén. Magyarországon egyedülálló, saját termék.
Mérete 13*16 cm, vastagsága kb. 1 cm.