Virág szedő kosár

2 500 Ft

Dekoratív és hasznos

Fektetett virágszedő kosár. Finom vintage jellegű dekoráció egy asztalon, kertben, teraszon, szárított virággal, levendulával. Fotózási kelléknek szintén jó választás.

Használhatod is, mert a mérete kényelmes, levendula csokorra terveztük.
Ha sétálsz egyet a kertben, vidd magaddal, vágj bele pár szál rózsát, ami most nyílt, vagy egy két almát, ami éppen aznap megérett. Tedd ki az asztalra, oda vonzza a tekintetet.

Ajándék ötlet

Válaszd ezt a kosarat, és szedj össze ebbe néhány terméket még, tegyél mellé egy szál virágot, és garantált lesz a siker. Teljesen egyedi, stílusos ajándékkosarat varázsolhatsz.
Mit tegyél bele? Ajánlom például a levendulazsákocskát, szívecskét, egy levendulavizet arctisztító korongokkal. Vagy ültess bele egy levendula manót is, de akár egy relax párna is bele tehető.

Miből készül?

Környezetbarát szemlélettel válogatjuk ki saját termékeinket és alapanyagukat, így ez sem lehet másképp. A kosár festett, újrahasznosított anyagból készült, kosárfonással. Egyedi kézműves termék.

A Gárdonyi Levendula szüretre készült eredetileg, környékbeli kézműves összefogással. Nagy sikerére való tekintettel folyamatosan kapható.

Az időjárásnál mérsékelten ellenáll, esőn nem ajánlott kint hagyni, mert eldeformálódhat.

1 db

Kiürítés
  • 28 x 25 x 18 cm,
  • festett, újrahasznosított papírból

További információk

MéretekN/A
Szín

zöld, fehér, lila, türkiz, barna, sötétlila, pink

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.