fbpx

Levendulaolaj golyós üvegcsében mini

2 200 Ft

200 Ft/ml + tok

Saját termesztésű francia levendulánk 100%-os illóolaja, bio lepárlóban párolva.

Az üvegcse elfér kis táskában, így magaddal viheted, biztonságos, nem folyik ki. Kényelmesen adagolható, mert golyós kupakja van, jól zár, nem folyik ki.

5 ml-es golyós kiszerelésben.

10 készleten

Szerezz 2 pontot

A Levendulaolaj - Használati útmutató:

Üdvözöljük a Levendulaolaj családban! A Levendulaolaj egy természetes, esszenciális olaj, amely számos előnnyel jár az egészség és a wellness terén. Itt található néhány használati utasítás és javaslat arra, hogy hogyan élvezheti a levendulaolaj jótékony hatásait:

-Relaxáció és stresszcsökkentés: Görgettesse a levendulaolaj golyós üvegét a csuklója, halántékja vagy a nyaki területe fölött, hogy ellazuljon és csökkentse a stresszt. Élvezze a nyugtató és harmonizáló illatot.

-Alvásminőség javítása: Vigye fel a levendulaolaj golyós üvegét a csuklójára vagy a nyaki területére lefekvés előtt, hogy segítsen jobban elaludni és nyugodtabban aludni éjszaka.

-Bőrápolás: Keverjen össze néhány csepp levendulaolajat hordozóolajjal, például mandulaolajjal, majd vigye fel a bőrére a golyós üveggel. Masszírozza be, hogy hidratálja és megnyugtassa a bőrt, valamint csökkentse az irritációt és a bőrpírt.

-Hangulatjavítás: Használja a levendulaolaj golyós üvegét, hogy finoman masszírozza a halántékát vagy a csuklóját, és lélegezze be az enyhe illatot. Ez felfrissíti és javítja a hangulatot.

Fontos megjegyzés: Mindig végezzen bőrpróbát, mielőtt széles körben alkalmazná a levendulaolajat, és kövesse az adott termék specifikus használati utasításait. Ne alkalmazza a levendulaolajat közvetlenül a nyílt sebekre vagy nyálkahártyára.

Kérjük, tartsa szem előtt, hogy ezek csak néhány példa a levendulaolaj használatára. A levendulaolaj sokoldalú, és több területen is használható. Kísérletezzen és találja meg az Ön számára legmegfelelőbb módot, hogy élvezhesse a levendulaolaj lenyűgöző előnyeit.

Használja a Levendulaolajat, hogy élvezze a természetes nyugalmat és harmóniát, amit ez a csodálatos olaj nyújthat!

További információk

Kiszerelés

100 ml

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Translate »