Kerámia egyrészes szappantartó-türkiz házikós

1 900 Ft

Kinek ajánlott?

A hagyományos, kézműves szappanok használata a környezetbarát, hulladékmentes életmóddal együtt újra előtérbe került. Megvásárolhatod a szappant akár csomagolás mentesen is, és nem kerül be a háztartásodba újabb szemét műanyag flakon vagy műanyag bevonatú papír, nejlon, celofán). A kézműves szappanoknak sok más előnye is van, összetevői is környezet barátak, természetesek lehetnek, ha jól választod ki.
Mindehhez szükséges a háztartásodban egy  pár szappantartó is, ami már sok helyen kikopott és eltűnt. Szükség van rá újra, a mosdónál, a zuhanynál, a kád szélén is. Sőt, a szilárd samponhoz is érdemes külön tartót használni.

Aki pedig komolyan gondolja a zerowaste szemléletet, nem biztos, hogy műanyag tartót akar, ezért kerestük meg az elfogadhatóbb, kerámia változatot.

Keramikus partnerünk, rendkívül igényes, finom darabokat készít. A szépség és a praktikum együtt jár.

Összetétel:

Égetett kerámiából készült, mázas. A víz a lukakon keresztül lecsöpög. A szappan száradni tud két használat közt, így tartós marad, és jobban tartja formáját, színét, illatát.

Szín:

Többféle színben, a képek szerint.

Rendelés: Amennyiben elfogyott egy bizonyos szín, a termék után rendelhető. Utánrendelés esetén 4 hét szállítási idővel kell számolni.

Elfogyott

  • 12 cm méretű kör
  • házas mintával
  • mázas kerámia

További információk

Szín

piros, türkiz, lila

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.