Barion Pixel

Alvópárna-kékfestő

4 445 Ft tartalmazza az Áfát

Tiszta levendulával töltött, levehető, mosható huzatú kispárna, alvássgeítő, stresszoldó.

  • 20 x20 cm,
  • levendula virággal,növénnyel töltve,
  • újrahasznosított (szabászati maradék), puha farmer vagy pamut anyagból,
  • mosható, levehető huzat,
  • alváshoz ajánljuk nyugtató hatása miatt,
  • antibakteriális, gyulladásgátló, görcsoldó hatása miatt fájdalom csillapításban és légúti betegségek enyhítésében is hatékony.

Engedélyezett utánrendelésre

Leírás

Összetétel:

100% francia, orvosi levendulával töltött 20 x 20 cm alvás segítő, gyógyító relax párna. Anyaga újrahasznosított pamut. A huzat géppel mosható.

Szín:

Kékfestő pamut anyagból is készül. Egyedi, limitált darabszámú, mivel az alapanyagok újrahsznosítottak.

Töltete cserélhető:

A párna belső töltőpárnája nálam kapható, cserélhető, ha úgy érzed, már nem kipárolgott belőle az illóanyag.

Mire jó a levendula párna?

Ezt a párnát azoknak ajánlom szívből, akik alvási gondokkal küzdenek, vagy csak szeretnének jól aludni. Észrevétlenül elalszol, természetesen, nem okoz függőséget, nincs mellékhatás. Ajánlom azoknak is akik egyszerűen csak szeretik a levendulát, és szeretik a farmert is, és környezettudatosan gondolkodnak, hiszen újrahasznosított termék. Ezt a párnát akkor lehet igazán megszeretni, amikor kézbe veszed, és érzed, hogy puha, illatos, és mennyire emberi ez az anyag, és mennyire természetes az illat. 🙂 (egészen más, mint egy illóolaj, frissebb, tisztább, hiszen minden közreműködés nélkül, maga a virág van a párnában.)

Kinek ajánlott?

A levendula egyébként antidepresszáns, stresszoldó, görcsoldó, antibakteriális, és antiallergén. Minden korosztálynak ajánlható, olyan gyógynövény, ami semmi gondot nem okoz pici gyerekeknél sem. Hatékony megfázás, orrdugulás ellen is.