Akció!

Belépő levendulaszüretre (ajándékkártya)

6 000 Ft

Ajándékkártya egy kellemes virágszedő napra kettőtöknek!

Elfogyott

Leírás

Szeretnél egy kellemesen eltöltött közös napot ajándékozni barátodnak, barátnődnek, anyukádnak, vagy bárkinek?

Azért, hogy ezt megtehesd, most elkészítettük ezt a kártyát, ami önmagában is szép, de még szebb, hogy egy szép nyári napon megvalósul a terved, amikor együtt eljöttök hozzánk, a Velencei-tó partjára, Gárdonyba, és családi levenduláskertünkben tele szeditek azt a kis fonott kosárkát, amit itt kiválasztotok.

A szüretre két embernek szól a belépő, egy tetszőlegesen választható napon, a levendulavirágzás szüreti napjain. Idén nem csak hétvégén, de hétköznap is lesz erre lehetőség.

A szüret mellett levendula limonádéval is várunk, és kedvedre nézelődhetsz és vásárolhatsz kézműves boltunkban is.

A Velencei-tó nyújtotta lehetőségeket is érdemes kihasználni, egy kis starndolás, ebéd a tó mellett még kiegészíti a napotokat!

A kártya letölthető, emailben fogjuk küldeni. Nem szükséges kinyomtatni, elegendő a sorszáma, illetve emailben is bemutatható.

Az ajándékkártyához nem kell kiválasztani előre az időpontot, az ajándékozott ezzel egy Jolly Joker lapot kap, amivel bármikor eljöhet a szüret alatt.

Gyönyörű, színes kosarakból választhattok idén is, és természetesen benne van az árban, haza vihető!

A helyszínen lesz lehetőség árnyékban leülni, levendula szörpöt kortyolgatni, és készülünk fotóssal is, és lesznek kis kézműves foglalkozások is.

A szedő jegyekről számlát nem aküldünk, őstermelőként árusítjuk a levendulát. A jegy letölthető.