fbpx

Karácsonyi ötletek

Fedezd fel a Gárdonyi Levendula karácsonyi ajándékötleteit! Engedd, hogy varázslatos illataink és termékeink otthonodba vigyék a karácsonyi hangulatot. Válassz termékeink közül, hogy meglepd szeretteidet egyedi és különleges ajándékokkal. Adjunk otthonodnak egy kis levendulás varázst az ünnepi szezonban. Ne habozz, vásárolj most, hogy biztosan megérkezzen az ünnepekre. Nézz körül webshopunkban és találd meg a tökéletes karácsonyi ajándékot mindenki számára!

Ajándékcsomagok

Fedezze fel különleges ajándékcsomagjainkat, melyek tökéletes választások lehetnek szeretteinek megajándékozására. Különleges élményeket és kellemes pillanatokat nyújtanak, amelyek hosszú ideig emlékezetesek maradnak. Válasszon a különleges termékeink közül, és ajándékozzon szeretettel!

Rólunk

Üdvözöllek családi levendulafarmunkon és levendulás ajándékboltunkban!

A Gárdonyi Levendulánál elsősorban saját termesztésű levendulát tartalmazó, újrahasznosított anyagokból előállított, egyedi emlék- és dísztárgyak készítésével és forgalmazásával foglalkozunk. Termékeink számát folyamatosan bővítjük, ezért érdemes többször is visszatérni ide.

Amennyiben nagyobb mennyiségben érdekelnek levendulás emlék- és dísztárgyaink, tekintsd meg a szállásadóknak, rendezvényszervezőknek szóló oldalunkat.

Blogunkban a Gárdonyi Levendula mindennapjaival, a kertészetünkkel, a termékeink készítésével és természetesen egy kicsit a családdal is megismerkedhetsz.

Reméljük, levendulás termékeink neked is akkora örömet szereznek majd, mint nekünk a készítésük közben. A levendulától tanultuk ugyanis, hogy „ha esik, keress szivárványt, ha sötét van, keress csillagokat!” Mi szót fogadunk neki, és így alkotunk, így élünk.

Érezd te is hasonlóan jól magad nálunk!

Nyiri Zsuzsa

Blog

Levendula szüret 2023

Levendula szüret 2023

2023 -ban is lesz Gárdonyi Levendulaszedés! A dátum: június 17, . és 24., július 1, 8. UPDATE! a 8-AI SZÜRETEN A FRANCIA LEVENDULA MÁR NEM LESZ SZÉP, AKI TUD, JÖJJÖN 1-JÉN! A szombatI napokon 10-12 és 15-18 h-óráig lesz szedési lehetőség. Ezen kívül lehet...

bővebben
Levendula szüret

Levendula szüret

2022 -ben is lesz Gárdonyi Levendulaszedés! A dátum: június 17-18-19. és 24-25-26., július 1-2-3 . Pénteki napokon csak reggel 10-11 óráig lesz szüret, a szombat vasárnapi napokon 10-18 h-óráig lesz szedési lehetőség. Ezen kívül lehet hétköznapokra is bejelentkezésel...

bővebben

Kapcsolat

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le újdonságainkról!

Translate »